kirakom – Applikáció az interaktív élményekért

Akik szeretik az aktív időtöltést és örömmel veszik, ha a jó útitippek mellett játszhatnak is, azoknak nincs más dolguk, mint letölteni a kirakom appot. Ez a digitális túrabot segít elindulni, tippeket és hasznos tanácsokat ad, hogy felfedezzük mindazt a csodát, ami körülöttünk van, legyen szó családi, történelmi, sportos és sok egyéb kalandról. Azok se keseredjenek el, akik éppen nem tudnak elindulni, Tudtad? küldetéseink a fotel kényelméből is megoldhatóak.

A kirakom élmény applikációt egy civil mozgalom hozta létre azzal a céllal, hogy a céltalan „kütyüzés” helyett a digitális tér hasznos és játékos segítséget nyújtson a valós élmények megéléséhez.  A csodák, szépségek és kalandok körülöttünk vannak, ne legyünk restek ezeket felfedezni. A kirakom Applikáció olyan, mint egy digitális túrabot. Támasztékot ad, de nem sétál helyettünk:)

Élmény Puzzle Pálya

Küldetés

Játékos

Hogy működik?

Töltsd le az applikációt!

Töltsd le az ingyenes KIRAKOM applikációt és regisztrálj az e-mail címed megadásával, válassz magadnak egy felhasználónevet, és már kezdődhet is az élményekkel teli felfedezés!

Válassz élmény puzzle-t, vagy küldetést!

Az alkalmazáson belül érdeklődési körödnek megfelelően kereshetsz élmény puzzle pályákat – akár tudásalapút is –  ,vagy a helymeghatározód bekapcsolásával felkeresheted a tartózkodási helyedhez legközelebb eső küldetéseket.

Keresd fel a megadott helyet vagy válaszolj jól!

A KIRAKOM élmény puzzle pálya kirakósait kétféleképpen lehet megszerezni. Ahol konkrét helyszínek vannak megadva, elég, ha a telefonod helymeghatározója érzékeli, hogy ott vagy. Tudásalapú küldetéseknél a jó választ kell kiválasztanod.

VIDEO

G-VW0EZVRTES